260 naboer deltog på møde

4. mar. 2020

By & Havn holdt nabomøde 3. marts, hvor naboer i Nordhavn kunne høre mere om byggeprojekter, trafik og parkering, byrum og parker og prøve den selvkørende el-bus. Redmolen var repræsenteret på mødet, og der var stor interesse for det kommende byggeri for enden af Århusgadekvarteret. 

På mødet præsenterede PFA en helt ny, vejledende visualisering af det samlede byområde, der netop er færdiggjort af byggeriets arkitekter, Vilhlem Lauritzen Arkitekter, Henning Larsen Arkitekter og COBE.

Naboer kunne også se en 3D model af det kommende kontorbyggeri på ’spidsen’ af Redmolen – en cirkulær bygning i 62 meters højde med glasfacader. Med denne bygning er det visionen er at skabe et pejlemærke i Københavns Havn.

115 nye ejerboliger på Redmolen

Ét af de spørgsmål, der blev stillet mange gange i løbet af aftenen, handlede om de kommende boliger på Redmolen. To af bygningerne på Redmolen, en københavnerkarré og et længehus vil blive indrettet til ejerboliger. 

Der bliver bygget ca. 115 boliger på Redmolen, og det er forventningen, at de bliver sat til salg lige før eller efter sommerferien i år. 

Der bliver 86 boliger i københavnerkaréen og 29 boliger i længehuset. Boligerne bliver indrettet i forskellige størrelser fra 65 m2 til 220 m2. 

Du kan finde flere spørgsmål og svar fra aftenen her. 

Du kan tilmelde dig Redmolens nyhedsbrev her. 

Nordø-hotel vælger dansk design

Nordø-hotel vælger dansk design

Lige nu arbejder håndværkerne på fuldt tryk med hotellet på Nordø. Der skal bl.a. monteres garderobeskabe, lamper og tv-møbler, og det er næsten udelukkende dansk design, der kommer til at præge hotellet.

læs mere

VIDEO: Se den nye dronevideo fra Nordø

Byggeriet på Nordø er stadigvæk i gang, og nu kan endnu flere kalde området for deres nye hjem. Derfor har vi sat vores drone i luften for at se bygningerne og de fantastiske omgivelser oppe fra. 

læs mere

Fakta


Grundareal: 23.000 m2 
Det cirkulære kontorhus:
 26.000 m2
Kontorhus: 4.500 m2
Boliger: 10.000 m2 + 3.000 m2
Hotel: 11.500 m2
Kælder til parkering og teknik: 14.500 m2

LÆS MERE

Byggeriets forløb

Byggeriet på Redmolen omfatter både bygninger, infrastruktur og udearealer. Her kan du se hvilke aktiviteter, der vil finde sted på byggepladsen i de kommende år.

SE FORLØB HER

KONTAKT

Hvis du har nogle spørgsmål, så kontakt os på info@redmolen.dk