Byggeriet på Redmolen fortsætter som planlagt

6. mar. 2020

I forbindelse med byggeriet på Redmolen, er der kommet informationer frem om, at det rådgivningsfirma, som PFA har anvendt, angiveligt skulle have krævet betaling fra en entreprenørvirksomhed som betingelse for, at rådgivningsfirmaet skulle anbefale PFA at indgå aftale med den pågældende entreprenør.

PFA tager meget kraftigt afstand fra de formodede handlinger, som der ses meget alvorligt på. Det kan i den forbindelse bekræftes, at PFA har indgivet en anmeldelse til politiet om begrundet mistanke om bedrageri mod PFA i forbindelse med byggeprojektet.

Sagen vil ikke påvirke tidsplanen
Sagen kommer imidlertid ikke til at påvirke byggeriet på Redmolen, der er planlagt til at starte i foråret 2020. 

Lige nu er de forberedende arbejder i gang på området, og det er forventningen at funderingsarbejdet starter i april eller maj måned. Her skal der rammes pæle under de kommende fem byggefelter på Redmolen, hvilket forventes at tage 4-5 måneder. 

Det er forventningen, at hele området vil stå klar i 2023.

Læs mere om det forberedende arbejde.

Tilmeld dig nyhedsbrevet om byggeprojektet.

Nu er 3.000 pæle på plads

Nu er 3.000 pæle på plads

Nu er 3.000 ud af i alt 3.700 pæle på plads på Nordø. Det betyder, at noget af det mest støjende arbejde vil være gennemført indenfor få måneder.

læs mere
Derfor skifter Redmolen navn

Derfor skifter Redmolen navn

Mikael Fogemann, der er Head of Nordic Real Estate hos PFA svarer her på spørgsmål om baggrunden for navnskiftet fra Redmolen til Nordø.

læs mere

Fakta


Grundareal: 23.000 m2 
Det cirkulære kontorhus:
 26.000 m2
Kontorhus: 4.500 m2
Boliger: 10.000 m2 + 3.000 m2
Hotel: 11.500 m2
Kælder til parkering og teknik: 14.500 m2

LÆS MERE

Byggeriets forløb

Byggeriet på Redmolen omfatter både bygninger, infrastruktur og udearealer. Her kan du se hvilke aktiviteter, der vil finde sted på byggepladsen i de kommende år.

SE FORLØB HER

KONTAKT

Hvis du har nogle spørgsmål, så kontakt os på info@redmolen.dk