Byggeriet på Redmolen fortsætter som planlagt

6. mar. 2020

I forbindelse med byggeriet på Redmolen, er der kommet informationer frem om, at det rådgivningsfirma, som PFA har anvendt, angiveligt skulle have krævet betaling fra en entreprenørvirksomhed som betingelse for, at rådgivningsfirmaet skulle anbefale PFA at indgå aftale med den pågældende entreprenør.

PFA tager meget kraftigt afstand fra de formodede handlinger, som der ses meget alvorligt på. Det kan i den forbindelse bekræftes, at PFA har indgivet en anmeldelse til politiet om begrundet mistanke om bedrageri mod PFA i forbindelse med byggeprojektet.

Sagen vil ikke påvirke tidsplanen
Sagen kommer imidlertid ikke til at påvirke byggeriet på Redmolen, der er planlagt til at starte i foråret 2020. 

Lige nu er de forberedende arbejder i gang på området, og det er forventningen at funderingsarbejdet starter i april eller maj måned. Her skal der rammes pæle under de kommende fem byggefelter på Redmolen, hvilket forventes at tage 4-5 måneder. 

Det er forventningen, at hele området vil stå klar i 2023.

Læs mere om det forberedende arbejde.

Tilmeld dig nyhedsbrevet om byggeprojektet.

Nordø-hotel vælger dansk design

Nordø-hotel vælger dansk design

Lige nu arbejder håndværkerne på fuldt tryk med hotellet på Nordø. Der skal bl.a. monteres garderobeskabe, lamper og tv-møbler, og det er næsten udelukkende dansk design, der kommer til at præge hotellet.

læs mere

VIDEO: Se den nye dronevideo fra Nordø

Byggeriet på Nordø er stadigvæk i gang, og nu kan endnu flere kalde området for deres nye hjem. Derfor har vi sat vores drone i luften for at se bygningerne og de fantastiske omgivelser oppe fra. 

læs mere

Fakta


Grundareal: 23.000 m2 
Det cirkulære kontorhus:
 26.000 m2
Kontorhus: 4.500 m2
Boliger: 10.000 m2 + 3.000 m2
Hotel: 11.500 m2
Kælder til parkering og teknik: 14.500 m2

LÆS MERE

Byggeriets forløb

Byggeriet på Redmolen omfatter både bygninger, infrastruktur og udearealer. Her kan du se hvilke aktiviteter, der vil finde sted på byggepladsen i de kommende år.

SE FORLØB HER

KONTAKT

Hvis du har nogle spørgsmål, så kontakt os på info@redmolen.dk