Nordø får 140 meter træpromenade

9. jun. 2022

En helt ny promenade i egetræ bliver etableret langs Mariehamngade på Nordøs sydside. Promenaden starter ved kanalen ved Murmanskgade og fortsætter helt ud til Rigagade ved det cirkulære kontorhus, Spidsen. Promenaden vil dermed blive etableret foran de to boligbyggerier, Nordøkaréen og Nordøhuset.

Oprindeligt var der planlagt et traditionelt flisefortov langs Mariehamnsgade, men denne løsning betød, at kørebanen blev for smal. Derfor har man i stedet valgt løsningen med træpromenaden. Den bliver etableret på den skrå kajkant, også kaldet stenglaciset. Promenaden bliver ca. 140 meter lang.

Det er tegnestuen Cobe, der har tegnet den nye træpromenade, som vil blive etableret i takt med den øvrige infrastruktur på Nordø.

Visualisering: Cobe 

 

 

Nordø-hotel vælger dansk design

Nordø-hotel vælger dansk design

Lige nu arbejder håndværkerne på fuldt tryk med hotellet på Nordø. Der skal bl.a. monteres garderobeskabe, lamper og tv-møbler, og det er næsten udelukkende dansk design, der kommer til at præge hotellet.

læs mere

Fakta


Grundareal: 23.000 m2 
Det cirkulære kontorhus:
 26.000 m2
Kontorhus: 4.500 m2
Boliger: 10.000 m2 + 3.000 m2
Hotel: 11.500 m2
Kælder til parkering og teknik: 14.500 m2

LÆS MERE

Byggeriets forløb

Byggeriet på Redmolen omfatter både bygninger, infrastruktur og udearealer. Her kan du se hvilke aktiviteter, der vil finde sted på byggepladsen i de kommende år.

SE FORLØB HER

KONTAKT

Hvis du har nogle spørgsmål, så kontakt os på info@redmolen.dk