PFA og Pihl indgår aftale om totalentreprise på kontorbygning

15. maj. 2020

PFA Ejendomme og Pihl & Søn A/S har indgået entrepriseaftale om den cirkulære, kontorbygning på spidsen af Redmolen. Det er Vilhelm Lauritzen Arkitekter og Cobe og Tredje Natur, der har tegnet den cirkulære bygning og udendørsarealerne yderst på Redmolen, mens Rambøll A/S er rådgivende ingeniør. 

Den cirkulære bygning udgør 26.000 m2 og 5.400 m2 kælder. Dermed er det et stort og kompliceret byggeri, som bliver af høj arkitektonisk og byggeteknisk kvalitet. Kontorbygningen bliver ligesom de øvrige bygninger på Redmolen bæredygtighedscertificeret med DGNB Guld. 

Bygningen forventes at stå klar til indflytning i 2023 og vil have plads til mere end 20 lejere med lejemål fra ca. 700 m2 og opefter.  

Pihl samarbejder om opgaven gennem Pihlkonsortiet bestående af virksomhederne Pihl & Søn A/S, LM Byg A/S og M.J. Eriksson A/S.

Virksomhederne har hver sit speciale og ansvarsområde: 

  • M.J. Eriksson A/S udfører i egenproduktion jord og kloakarbejder, funderingsarbejder, byggegrubeindfatninger, grundvandssænkning og øvrige anlægsarbejder. 
  • LM Byg A/S udfører i egenproduktion råhusarbejder, herunder betonarbejde, elementleverance, elementmontage og stålarbejder. 
  • Pihl & Søn A/S tager sig af overordnet planlægning, projekt- og projekteringsledelse samt styring af lukning, installationer og aptering.

Byggeriet af den cirkulære kontorbygning starter med funderingsarbejdet, hvor ramningen af pæle netop er gået i gang. 

Nordø-hotel vælger dansk design

Nordø-hotel vælger dansk design

Lige nu arbejder håndværkerne på fuldt tryk med hotellet på Nordø. Der skal bl.a. monteres garderobeskabe, lamper og tv-møbler, og det er næsten udelukkende dansk design, der kommer til at præge hotellet.

læs mere

VIDEO: Se den nye dronevideo fra Nordø

Byggeriet på Nordø er stadigvæk i gang, og nu kan endnu flere kalde området for deres nye hjem. Derfor har vi sat vores drone i luften for at se bygningerne og de fantastiske omgivelser oppe fra. 

læs mere

Fakta


Grundareal: 23.000 m2 
Det cirkulære kontorhus:
 26.000 m2
Kontorhus: 4.500 m2
Boliger: 10.000 m2 + 3.000 m2
Hotel: 11.500 m2
Kælder til parkering og teknik: 14.500 m2

LÆS MERE

Byggeriets forløb

Byggeriet på Redmolen omfatter både bygninger, infrastruktur og udearealer. Her kan du se hvilke aktiviteter, der vil finde sted på byggepladsen i de kommende år.

SE FORLØB HER

KONTAKT

Hvis du har nogle spørgsmål, så kontakt os på info@redmolen.dk